У Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості запрацювала Резиденція Святого Миколая

Сьогодні, 17 грудня, у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості  відкрили Резиденцію Святого Миколая. Святково прибране фоє, ялинка, декорації, фотозона створили  феєрично-казкову атмосферу.

На урочистість завітав міський голова Борис Карпус.

-Відкриття   Резиденції Святого Миколая дає старт різдвяно-новорічним святам.    Ми, дорослі, маємо подбати про те, щоб у наших дітей було свято, якого вони чекають з нетерпінням, і зробити усе, аби воно запам’ятається їм приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями, – сказав Борис Карпус.

Міський голова закликав дітей власноруч зробити приємні сюрпризи для своїх батьків, братиків і сестричок. Адже приємно не лише отримувати подарунки, а й дарувати їх іншим.

Борис Карпус  також вручив подяки та солодкі подарунки переможцям мистецького конкурсу «З нами Святий Миколай», результати якого оголосили напередодні.

Через карантинні обмеження присутніх було не багато. Однак, маленькі артисти дуже старалися. Співали,танцювали, декламували, виконували Різдвяні музичні композиції.

 

Весело та гостинно зустрічали Святого Миколая, який побажав усім радісних та щасливих свят.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.