Звіт депутата Нововолинської міської ради 8 скликання – Спиридонова Вячеслава Вікторовича, про депутатську діяльність за 2021 рік.

До складу Нововолинської міської ради VIII скликання, я був обраний депутатом від політичної партії «Європейська Солідарність».

Згідно зі ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат зобов’язаний не рідше одного разу на рік звітувати перед виборцями.

З початком депутатської діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Нововолинської міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради.

Одним із основних обов’язків своєї депутатської діяльності, вважаю участь у пленарних засіданнях міської ради та роботу в постійній комісії.

За звітний період проведено 8 прийомів громадян у громадській приймальні та більше 20-ти виїзних прийомів громадян, опрацьовано 10 письмових звернень виборців та більше 20-ти усних, під час яких піднімалися питання благоустрою, ремонту автомобільних доріг, сприяння у будівництві спортивного майданчику, врегулювання проблемних земельних питань та спорів, забруднення довкілля та порушень норм екологічного законодавства, надання матеріальної допомоги та інші. На вирішення питань, піднятих у зверненнях громадян, було направлено 15 депутатських звернень.

Як депутат, член постійної комісії Нововолинської міської ради VIII скликання з питань інформаційної політики, фізичної культури, молоді, спорту та туризму відвідав 90%  засідань.

Громадська приймальня знаходиться за адресою бульвар Шевченка, 7 (2-й поверх, кабінет Волинської територіальної профспілки працівників ВП).

Контактні дані:

Фейсбук сторінка: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013581961314

Номер телефону: +380962895923

Електронна пошта: SL290590@gmail.com

Моє життєве й депутатське кредо й надалі залишається незмінним: «Виконувати те, що обіцяю. Вислухати й допомогти кожному хто звертається».

Переконаний, що спільними зусиллями ми здолаємо негаразди та труднощі, будемо більш швидкими темпами впроваджувати у наше життя позитивні зміни. Усі ми любимо нашу Нововолинську громаду і разом будуємо її європейське майбутнє.