Нововолинськ гордиться досягненнями своїх мешканців у галузі освіти

Щорічно кінець навчального року у місті Нововолинську приносить учням Свято обдарованості, на якому підводяться підсумки участі школярів у позакласній роботі протягом року. Це результати участі дітей в обласних та Всеукраїнських етапах олімпіад, турнірів, конкурсів із навчальних предметів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, мистецьких конкурсів та спортивних змагань.

На жаль, цьогоріч у зв’язку із карантинними заходами учні змогли отримати нагороди у закладах, де вони навчаються, без урочистого дійства.

Міська влада щорічно виділяє кошти школярам та їх наставникам за здобуті перемоги. Так для 83 учнів закладів загальної середньої освіти було виділено нагороду у сумі 16400 грн., дехто зі школярів отримав грошову премію у двох і більше номінаціях, оскільки став призером у кількох випробуваннях. 20400 грн. було направлено для 184 вихованців НЦДЮТ та 2375 грн. – для 31 учня ДЮСШ.

Не залишилися без нагороди і наставники тих переможців, котрі прославили місто в області та на Всеукраїнському рівнях. 65 учителям закладів загальної середньої освіти виділено кошти у сумі 55800 грн., 16 педагогам НЦДЮТ – 8000 грн., 5 тренерам ДЮСШ – 2700 грн.

Фото з архіву.

Управління освіти міськвиконкому.