Нововолинськ і надалі залишається у «помаранчевій» карантинній зоні

Згідно з рішенням  Державної ТЕБ та НС , що відбулася 24 вересня, оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 у регіонах. Нове епідемічне зонування  почало діяти з 00:00 28 вересня 2020 року.  

Відповідно до нового розподілу Нововолинськ і надалі залишається у «помаранчевій» карантинній зоні. На Волині такий рівень встановлено  у містах Володимир-Волинському,   та у Володимир-Волинському і Луцькому районах.

Продовжують належати до «жовтого» рівня місто Луцьк, Горохівський, Іваничівський, Любешівський, Любомльський, Рожищенський, Турійський та Шацький райони. Окрім того, відповідно до нового рішення ТЕБ та НС, до «жовтої» зони віднесено також місто Ковель, Ківерцівський, Локачинський та Маневицький райони.

Варто зауважити, що наразі на Волині немає жодного міста чи району, віднесеного до «червоного» рівня  епідемічної небезпеки. Однак, за оперативною інформацією Волинського обласного лабораторного центру, кількість нових випадків захворювання на COVID-19 щодня збільшується. За останню добу на Волині зареєстровано 143 нових випадки , у Нововолинську – 10.

 Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.