У центрі зайнятості провели майстер-клас з виготовлення ростових квітів

У рамках діяльності Центру розвитку підприємництва та   проєкту “Успіх у дії”, який має за мету сприяти започаткуванню власної справи,   2 жовтня відбувся майстер-клас за участю ментора Наталії Кивлюк, яка розповіла історію виникнення ідеї з виготовлення ростових квітів, які використовують для оформлення вітрин, інтер’єрів, під час фотосесій та весіль.

Після 15 років служби у лавах Збройних сил України та участі у зоні АТО та ООС на початку 2019 року пані Наталія звернулася до Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості де і отримала інформацію про можливість отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю та перетворити улюблену справу у вигідний бізнес.

Під час майстер-класу розповіла присутнім про вибір матеріалу та секрети роботи з фуаміраном та ізотоном. Матеріали для створення велетенських квітів  замовляє  в інтернеті, не втомлюється експериментувати та вчитися, вдосконалювати навики, переглядаючи відео численних майстер-класів.

«У цій справі не обходиться без мого чоловіка, який допомагає робити електрику, заливати гіпс у горщиках та мої дітей, які у всьому мені допомагають», – каже пані Наталія.

Великі квіти від Наталії  можна замовити як оригінальний подарунок до свят. Такі квіти не зів’януть та будуть радувати господарів роками.

Наталія Кардаш, провідний фахівець відділу активної підтримки.