Нове епідемічне зонування: Нововолинськ знову у “помаранчевій” зоні

Згідно з рішенням  Державної комісії ТЕБ та НС, що відбулася 01 жовтня, оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 у регіонах. Нове епідемічне зонування  почало діяти від сьогодні, з 5-го жовтня 2020 року.  

Відповідно до нового розподілу Нововолинськ і надалі залишається у «помаранчевій» карантинній зоні. На Волині такий рівень встановлено в обласному центрі , у місті  Володимир-Волинську,  Володимир-Волинському, Ківерцівському, Луцькому та Турійському районах.

Відповідно до нового карантинного розподілу на Волині збільшилась кількість територій, віднесених до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки. Відтак, «жовтий» рівень встановлено у місті Ковель та у Горохівському, Іваничівському, Камінь-Каширському, Ковельському, Локачинському, Любешівському, Любомльському, Маневицькому, Ратнівському, Рожищенському, Шацькому районах. Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

У «зеленій» зоні залишається лише Старовижівський район.

Наразі на Волині немає жодного міста чи району, віднесеного до «червоного» рівня  епідемічної небезпеки. Однак, за оперативною інформацією Волинського обласного лабораторного центру, кількість нових випадків захворювання на COVID-19 щодня збільшується. За останню добу на Волині зареєстровано 143 випадки, а в  Нововолинську -10.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.