У Нововолинську стартували змагання «Козацькі розваги»

Вперше, сьогодні, 10 жовтня,  у Нововолинську проходить спортивне свято «Козацькі розваги». Його приурочили до Дня захисника України. Організатори змагань – виконавчий комітет Нововолинської міської ради, Нововолинський та Камінь-Каширський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Силу та справжній чоловічий характер у спортивних випробуваннях демонструють  дев’ять команд: чотири з Нововолинська, три з Камінь-Каширська, по одній з сіл Овадне та Зимне. У кожній  – по 2 учасники.

На урочисте відкриття свята завітав міський голова Віктор Сапожніков.

Він висловив сподівання, що започаткована традиція проведення у Нововолинську такого свята напередодні Дня захисника України матиме своє продовження і в наступні роки.

 Ми  є нащадками славного козацького роду. Завжди у козаків в пошані були сила, мужність, воля і бажання перемоги. Переконаний, що ці справжні чоловічі якості є у всіх, хто бере участь у цих спортивних змаганнях, – сказав Віктор  Сапожніков і побажав спортсменам успіху, гарного настрою та позитивних емоцій.

Від учасників змагань поклали квіти до меморіальної стели загиблим учасникам Революції Гідності та Героїв АТО/ООС.

Перед початком спортивних поєдинків підбадьорили команди своїми пісенними композиціями учасники художньої самодіяльності міського Палацу культури.

Потому спортсмени приступили до виконання  шести  конкурсних  естафет:  «Козацька засіка», «Каменярі», «Колода», «Таєр фліп»(кантування автошини), «Чобіток», «Суданські ноші».

По завершенню свята відбудеться нагородження.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.