Про стан проведення перерахунків та призначення житлових субсидій на опалювальний період 2020 – 2021 року

Спеціалістами відділу соціальних допомог 22.10.2020 року проведено масовий розрахунок розміру субсидії з жовтня 2020 року на опалювальний період 2020 – 2021 року.

В автоматичному режимі розраховано житлових субсидій з жовтня 2020 року для 4225 домогосподарств міста та ще для 236 сімей призначено субсидії за новими зверненнями.

Не проведено розрахунок субсидії для тих домогосподарств, яким нараховується оплата за теплопостачання по сезонному тарифу у зв’язку з тим, що інформація про розмір оплати за квадратний метр житла надійшла в управління соціального захисту населення з КП «Нововолинськтеплокомуненерго» після проведення масового розрахунку, тому для 428 сімей розрахунок субсидії з жовтня 2020 року буде проведено у листопаді 2020 року.

Нагадуємо, що до розрахунку були залучені доходи зареєстрованих осіб та членів їх сімей за І та ІІ квартали цього року, а дохід від нарахованої пенсії за серпень 2020 року.

Додатково повідомляємо, що для домогосподарств у яких за інформацією Державної фіскальної служби та Пенсійного фонду України відсутні або неповні дані про доходи зареєстрованих осіб та членів їх сімей за вказаний період, розрахунки з жовтня  будуть проведені після надходження достовірних даних про їх доходи.

Направлено додаткові запити для уточнення даних про доходи для таких категорій осіб: хто отримує пенсії та соціальні виплати не за місцем реєстрації(таких 76 осіб); хто працює на підприємствах вугільної промисловості (таких 30 осіб)

До уваги батьків дітей яких навчаються і яким, станом на 01.01.2020 року, виповнилось 18 років і відсутня інформація про доходи від стипендії протягом першого півріччя цього року, теж не проведено розрахунки, тому батькам необхідно донести(вислати) довідки про терміни і умови навчання їх дітей, а у разі неможливості отримати довідки з навчального закладу у зв’язку з карантинними заходами, необхідно надіслати заяву з інформацією про умови навчання дітей.

  • Увага! На період карантину всю інформацію про стан призначення субсидії можна отримати за телефонами:

098 371 88 52,  3 01 07 у режимі робочого часу.

 

Відділ соціальних допомог і компенсацій управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нововолинської міської ради