Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує конкурс на заміщення двох вакантних посад державних реєстраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг у місті Нововолинську»

Найменування і місце знаходження установи

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

Адреса: 45400, Волинська область, місто Нововолинськ, проспект Дружби, 27

Найменування посади

  1. Державний реєстратор відділу «Центр надання адміністративних послуг у місті Нововолинську» виконавчого комітету Нововолинської міської ради
  2. Державний реєстратор відділу «Центр надання адміністративних послуг у місті Нововолинську» виконавчого комітету Нововолинської міської ради (на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення трирічного віку)

Кваліфікаційні вимоги

Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра (за рішенням суб’єкта призначення) за спеціальністю правознавство (для державних реєстраторів, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень), вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року.

Успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншим суб’єктом державної реєстрації).

Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;
  • заповнену особову картку з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

Терміни та місце подання документів для участі у конкурсі

Документи, подаються начальнику відділу кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету Нововолинської міської ради Волинської області за адресою: м. Нововолинськ, проспект Дружби, 27, кабінет 302 в термін з 18 грудня 2020 по 17 січня 2021 року.

Телефон для довідок (03344) 3-14-32

Конкурсний відбір буде проведений шляхом:

  • складання кваліфікаційного письмового іспиту, який проводиться за напрямами: знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відділу «Центр надання адміністративних послуг у місті Нововолинську» виконавчого комітету Нововолинської міської ради