Професійне навчання учасників АТО/ООС та Революції Гідності

На виконання Порядку організації соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції, осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони,відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та постраждалих учасників Революції Гідності, спеціалістом управлінням соціального захисту населення видано 4 направлення  учасникам бойових дій АТО/ООС до Нововолинської автошколи ТСОУ для проходження професійного навчання на водія автотранспортних засобів категорії „В” та „СЕ” з березня місяця 2021 року. Строк надання освітньої послуги триватиме від 1-го до 3-ох місяців. По закінченні повного курсу навчання особи отримають свідоцтво державного зразка.

На здійснення заходів з соціальної та професійної адаптації учасників АТО/ООС з державного бюджету виділено кошти в сумі  57660 грн.

Професійна адаптація організовується і здійснюється за рахунок коштів державного бюджету суб’єктами освітньої діяльності, що мають право в установленому законодавством порядку на здійснення адаптації.

 Для отримання більш детальної інформації звертатися в управління соціального захисту населення за адресою: м.Нововолинськ, б-р Шевченка, 7, каб. 318, тел. 32168.