Проєкт „Жіночі групи взаємодопомоги на передовій боротьби з COVID -19”

         Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нововолинської міської ради інформує про те, що ВГО ”Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО” за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва Німецького фонду Маршала (США) розпочинає Проєкт „Жіночі групи взаємодопомоги на передовій боротьби з  COVID -19” для жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО/ООС Донецької, Запорізької, Миколаївської, Волинської областей.

         Метою прєкту є пом’якшення наслідків епідемії COVID -19 шляхом всебічної, адресної підтримки жінок ветеранської спільноти.

         У рамках проєкту жінки залучатимуться до участі у зустрічах груп взаємодопомоги, як в якості лідерок даних груп, так і їх учасниць.

         Для лідерок груп пропонується:

         безкоштовне навчання, під час якого вони дізнаються все про роботу груп, методи захисту прав та підтримки, про принцип допомоги „рівний –рівному”, про ефективну роботу з владою, про те, як результативно вирішити проблеми як окремої учасниці групи, так і спільноти загалом та безліч іншої корисної інформації.

          Для учасниць груп пропонується:

Комплексна адресна підтримка та допомога;

Психологічна допомога, як професійна, так і за принципом „рівний –рівному”;

Юридичні консультації, за потреби допомога в оформленні документів;

Гуманітарна допомога;

Інформування щодо діючих програм та заходів, щодо наявних для них можливостей та участь у заходах організації.

Жінок, які б хотіли скористатись вигодами Проєкту (в якості лідерки,в якості учасниці групи), просимо надсилати свої дані на пошту  info.familyato@gmail.com