Нововолинська громада долучилась до «Волинської економічної ліги»

15 червня у Луцьку відбулася звітно-виборна конференція Асоціації органів місцевого самоврядування «Волинська економічна ліга». Заступниця міського голови Юлія Лефтер та начальниця відділу проектної діяльності та інвестицій Вероніка Сєргєєва підписали угоду про вступ Нововолинської територіальної громади в Асоціації.

«Волинська економічна ліга» – це регіональна Асоціація, створена на основі аполітичного партнерства громад Волині. Співпраця направлена на інноваційні підходи в міжнародній співпраці та  впровадженні проєктів, що фінансує держава для розвитку громад Волинського краю.

Для активізації роботи з місцевим бізнесом учасники конференції підписали Меморандум про співробітництво з Волинською торгово-промисловою палатою, яка об’єднує понад 100 активних бізнесів регіону.

Членів Асоціації привітали заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт та заступник голови Волинська обласна державна адміністрація Ігор Чуліпа.

Під час звітно-виборної конференції головою Асоціації обрали В’ячеслава Католика – голову Зимнівської Об’єднаної Територіальної Громади. Визначили цілі та завданнями на найближчий період. Серед них: максимальне залучення усіх громад регіону до співпраці з Асоціацією, проведення спільних ділових заходів з місцевим бізнесом, а також впровадження міжмуніципальних проєктів розвитку.