Зі святом, дорогі медики!

Лікарі супроводжують нас у найщасливіші і найважчі миті нашого життя. Вони першими зустрічають новонароджене дитя і сповіщають радісну новину його батькам. Водночас лікарям доводиться повідомляти і сумні звістки, бачити людські сльози, біль і розчарування.

До медиків приходимо із недугами, шукаємо в них розради і порятунку. Ви лікуєте не тільки тілесні хвороби, а й душевні рани. Лікарі не з чуток знають, що для зцілення потрібні не лише ліки, а й добре слова і теплий погляд.

Лікарі – це ангели в білих халатах. Бо ви оберігаєте найбільший дар – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, на відпочинок, на власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі ви – поруч, аби встигнути допомогти і навіть врятувати, здобути перемогу у війні зі смертю!

Роки пандемії – непрості для кожного з нас. Але для вас, лікарів, це справжнє випробування на стійкість, яке ви подолали з гідністю. Без сну і відпочинку, падаючи від втоми у захисних костюмах, ви дали шанс жити сотням і тисячам нововолинців, жителям інших міст і сіл. Ваш подвиг і ваша віддача достойна найкращої винагороди! Щиро вдячний кожному лікарю, медсестрі, молодшому медичному персоналу, спеціалістам усіх ланок! Нехай Господь за вашу мужність пошле міцне здоров’я, наснагу, добробут і благословить на нові звершення! Зі святом, вас дорогі лікарі!

 

З повагою міський голова Борис Карпус.