У міській раді подякували школярам за високі бали із ЗНО

Міський голова Борис Карпус та його заступниця Вікторія Скриннік зустрілись з випускниками загальноосвітніх навчальних закладів Нововолинської громади, які за результатами зовнішнього незалежного оцінювання отримали високі бали.

Майже відмінні результати продемонстрували випускники Нововолинського ліцею №1 Марія Бабійчук (197 балів з математики та 196 – з фізики), Марта Шостак (199 балів з англійської мови), Софія Сокальська (197 балів з хімії). Вихованець Нововолинського ліцею №3 Станіслав Піменов виконав завдання ЗНО з української мови на 199 балів, а з англійської мови на 197 балів. Випускник Нововолинського ліцею №6 Владислав Костюк отримав 197 балів з географії. Вихованка Нововолинського ліцею №7 Юлія Ткачук 199 балів отримала з англійської мови та 198 балів – з української мови.

Борис Карпус розповів, що приємно здивований бесідою з майбутніми студентами. Молоді люди поділились своїм баченням позитивних змін у місті, обговорили питання екології, організації молодіжного простору, волонтерства для школярів.

Мер Нововолинської громади побажав відмінникам здобути хорошу професію, реалізувати задуми, не зупинятися на досягнутому, а й надалі демонструвати грунтовні знання та розвиватися.