Представили нових керівників управління освіти та відділу культури

26 липня у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради відбулося представлення нового начальника управління освіти. За результатами конкурсу на заміщення вакантної посади, керуватиме управлінням Сергій Мороз. Конкурсна комісія оцінила знання кандидата на 22,5 бала із 25 можливих.

Новий очільник управління освіти за фахом вчитель іноземних мов. Здобув вищу освіту у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. З 2011 року до тепер працював директором Нововолинського ліцею №1. Серед досягнень – участь у Всеукраїнських проєктах та навчальній програмі «eTwinning», співпраця з Корпусом Миру США.

Днями раніше оголошений результат конкурсу на посаду начальника відділу культури. Пройшла конкурс з результатом 23,5 бала Марія Душук. Вона закінчила Волинський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю музична педагогіка і виховання. Марія Душук працювала у дошкільному навчальному закладі №6 та у Нововолинській дитячій школі мистецтв викладачем хору, вокалу та бандури.

Марія Юріївна і її вихованці неодноразово перемагали у фестивалях-конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівнів, зокрема, “Kalinove Grono” та “Краківські Скарби”. Є призерами фонду “Sandler”. Внесені до державного реєстру рекордів України. Марія Душук – учасник VIII Міжнародної науково-практичної конференції “Управління проектами та креативна індустрія”.