Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника КНП «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка»

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника (директора) Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка» відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094.

Згідно пункту 3 рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради «Про проведення конкурсу та  початок формування конкурсної комісії  на зайняття вакантної посади керівника (директора) Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка» від 05.08.2021 №275 кількість членів конкурсної комісії становитиме  дев’ять осіб.

До складу конкурсної комісії  входитимуть у рівній кількості по три представники від:

– виконавчого комітету Нововолинської міської ради, як органу управління (3 особи);

– трудового колективу Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка», обраних на загальних зборах трудового колективу (3 особи);

– галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я (3 особи).

Пропонуємо Комунальному некомерційному підприємству «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка», галузевим професійним спілкам, громадським об’єднанням у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та громадським об’єднанням у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу), незалежним експертам у сфері охорони здоров’я надати пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії.

Пропозиції, оформлені належним чином (зокрема, протокол зборів трудового колективу КНП «НМСП», протоколи зборів членів профспілок або первинних профспілкових організацій, протоколи зборів членів громадських об’єднань, заяви незалежних експертів у сфері охорони здоров’я з документами, що підтверджують кваліфікацію) надаються протягом 15-ти днів у відділ персоналу виконавчого комітету Нововолинської міської ради (пр-т. Дружби, 27, каб. №302), пн-чт.: з 08.00 год. до 13.00 год. та з 14.00 год. до 17.00 год., пт.: з 08.00 год. до 13.00 год. та з 14.00 год. до 16.00 год.

Персональний склад конкурсної комісії затверджуватиметься рішенням виконавчого комітету Нововолинської міської ради після обговорення кандидатур на засіданні виконкому.

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів  Вікторія СКРИННІК