Запрошуємо зацікавлених осіб на громадські слухання

Офіційне повідомлення про проведення громадських слухань щодо обговорення та розгляду містобудівної документації – Детальних планів території:

– будівництво та обслуговування об’єкту торгівлі на бульв. Шевченка в м. Нововолинську, біля ділянки існуючого торгово-розважального комплексу «Форест» на бульв. Шевченка, 23, у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на даній земельній ділянці);

– будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на бульв. Шевченка, 34  в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на даній земельній ділянці).

– будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Святого Володимира, 34 в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень забудови даної земельної ділянки).

– будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Святого Володимира, 32 в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень забудови даної земельної ділянки).

– будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на  вул. Гагаріна, 6 в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень забудови даної земельної ділянки).

– будівництво та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд на вул. Лесі Українки в с. Тишковичі, Іваничівського району, Волинської області, у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на даній земельній ділянці).

– будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на  вул. Нововолинська, 51, корпус 1 в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень забудови даної земельної ділянки).

Громадські слухання будуть проведені 15 вересня 2021 р. о 11-00 год. у приміщенні виконкому, за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27, на першому поверсі в актовому залі.