Робоча група розглянула питання податкових надходжень до бюджету громади

23 вересня у міській раді відбулось засідання робочої групи з питань сплати податкових та інших обов’язкових платежів до бюджету Нововолинської міської територіальної громади. З Мета заходу – забезпечення надходжень до бюджету та скорочення податкової заборгованості.

Провела засідання заступниця голови робочої групи, заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Юлія Лефтер. Також буди присутні представники податкових органів та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, що контролюють справляння надходжень до бюджету.

Робоча група розглянула питання податкової заборгованості станом на 1 вересня 2021 року та заходи, що вживаються податковими органами по її стягненню та недопущенню створення нової.

На засідання запрошували 19 платників податків, які допустили податкову заборгованість до бюджету громади. Однак, заслухано лише 3-х платників, що допустили утворення податкової заборгованість станом на 14 вересня 2021. Вони зобов’язались у визначені терміни її погасити.

За результатами засідання визначено завдання відповідальним виконавцям.