Відбулася зустріч у рамках національного проекту «Громади «За майбутнє»

У рамках національного проєкту «Громади «За майбутнє» відбулася зустріч заступниці міського голови Юлії Лефтер, працівниками відділів виконавчого комітету Нововолинської міської ради з депутатом обласної ради Андрій Бокоч і представницею департаменту регіонального розвитку політичної партії «За майбутнє» Валерією Гончаренко.

Заступниця міського голови Юлія Лефтер розповіла про успішні кейси в Нововолинській громаді. Налагоджують співпрацю з місцевим бізнесом. Відбуваються тренінги, різні заходи за участі підприємців Нововолинська. У планах – створення Центру підтримки підприємництва.

Говорили про розвиток спортивної інфраструктури. Це будівництво сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям у селищі Благодатне.
Серед досягнень – налагодження співпраці з різними інституціями в галузі енергоефективності.
Актуальними питаннями на сьогодні є створення молодіжної політики в громаді. Насамперед заснування Молодіжної ради із залученням фахівців у цій галузі. А також є необхідність у мобільних ФАПах у сільській місцевості.

Варто відзначити, що національний проєкт «Громади «За майбутнє», започаткований за ініціативи голови партії «За майбутнє» Ігоря Палиці, має на меті допомогти громадам реалізувати власний потенціал, стати успішними та заможними. Учасники зустрічі обговорили актуальні проблеми громади та разом напрацьовуватимуть оптимальні та ефективні шляхи їх вирішення. Зокрема, домовилися про консультації в рамках написання проєктів для Українського культурного фонду.