Оприлюднили проєкт рішення про встановлення тарифів на міських автобусних маршрутах

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політику у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування».

Проєкт даного рішення підготовлений з метою приведення тарифів до економічно-обґрунтованого рівня, враховуючи звернення перевізників щодо  потреби приведення у відповідність розміру тарифів на послуги міського пасажирського транспорту економічно-обґрунтованим витратам, збереження якості надання послуг з перевезення пасажирів на належному рівні, покращення результатів фінансово-господарської діяльності перевізників міста, створення умов для забезпечення конкуренції на ринку пасажирських перевезень на міських маршрутах.

У зв’язку з великим об’ємом, проєкт рішення виконавчого комітету  Нововолинської міської ради та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному сайті Нововолинської міської ради: https://nov-rada.gov.ua/category/rehuliatorna-polityka/opryliudnennia-proektiv-rehuliatornykh-aktiv/. З проектом даного рішення та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради, каб.№418, тел. 3-26-50.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом місяця з дня оприлюднення (13.01.2022) на адресу розробника: м. Нововолинськ, проспект Дружби, 27, каб. 418