Військовозобов’язані переселенці повинні стати на облік у відділі територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Другий відділ Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки інформує, що станом на 09:00 09 березня 2022 року працює у цілодобовому режимі.

Продовжується комплектування бойових бригад та бригад територіальної оборони.
Нагадуємо: від початку повномасштабного нападу росії на нашу державу, в Україні введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Згідно Закону «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», громадяни зобов’язані з’явитися до військових частин або на збірні пункти територіального центру комплектування та соціальної підтримки у строки, зазначені в отриманих ними документах (мобілізаційних розпорядженнях, повістках керівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки).
Закон «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» стосується і внутрішньо переміщених осіб. Відповідно до наказу про загальну мобілізацію, вони зобов’язані стати на військовий облік упродовж 24 годин після прибуття. Військовозобов’язані переселенці повинні пам’ятати, що у випадку відмови ставати на військовий облік, вони нестимуть кримінальну відповідальність.
Кожен, хто може захищати Україну, повинен прибути до Другого відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
Довідки за телефоном: 32509, 0985638290

Слава Україні

Героям Слава