Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації – Детальний план території для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Володимира Винниченка, 17  в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на даній земельній ділянці).

Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки, всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Розробник містобудівної документації: ТОВ «Архітект» м. Луцьк.

Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 26 листопада 2021 року № 9/28 «Про детальні плани територій (ДПТ) земельних ділянок в м. Нововолинську».

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – завідувач сектору містобудування та архітектури відділу містобудування та земельних відносин виконавчого комітету Нововолинської міської ради Вісьтак М.В.

Основні техніко-економічні показники проекту: проектом передбачається будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Володимира Винниченка, 17  в м. Нововолинську, на земельній ділянці площею 0,1828 га, площа забудови – 501 кв.м, площа замощення – 697 кв.м, площа озеленення – 630 кв.м.

Проект складається з текстових та графічних матеріалів.

Графічні матеріали: Схема розташування території у планувальній структурі міста. Схема сучасного використання території. Схема планувальних обмежень. Проектний план забудови, план червоних ліній.

Текстові матеріали: Пояснювальна записка.

З детальним планом території можна ознайомитись у секторі містобудування та архітектури за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27.

Містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді сектору містобудування та архітектури.

Пропозиції надаються особисто.

Пропозиції до детального плану території мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено детальний план території;

2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено детальний план території;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено детальний план території та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на цю територію;

5) народні депутати України, депутати Нововолинської міської ради.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку та особами, які не зазначені в переліку залишаються без розгляду.

Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.