Повідомлення про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ДПТ для будівництва та обслуговування виробничих будівель та споруд

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для будівництва та обслуговування виробничих будівель та споруд на вул. Шахтарська в м. Нововолинську, в районі очисних споруд колишньої шахти №1, у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень для проектування об’єктів будівництва на даній земельній ділянці)

  1. Повна назва документа державного планування: Стратегічної екологічної оцінки «Детальний план території для будівництва та обслуговування виробничих будівель та споруд на вул. Шахтарська в м. Нововолинську, в районі очисних споруд колишньої шахти №1, у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки».
  2. Інформація про замовника: Нововолинська міська рада Волинської області (45400, Волинська обл., м. Нововолинськ, просп. Дружби, 27).
  3. Види та цілі документа державного планування: Детальний план території уточнює положення генерального плану населеного пункту та визначає планувальну організацію та розвиток частини території. Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови. Під час здійснення СЕО мають бути оцінені наслідки реалізації документа державного планування «Детальний план території для будівництва та обслуговування виробничих будівель та споруд на вул. Шахтарська в м. Нововолинську, в районі очисних споруд колишньої шахти №1, у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки».
  4. Інформація щодо запланованих інформаційних заходів: З повним текстом визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки можна ознайомитись на офіційному сайті Нововолинської міської ради та  в приміщенні Нововолинської міської ради  за адресою: просп. Дружби, 27, м. Нововолинськ, Волинська область.