Міське озеро готують до сезону відпочинку

На жаль, війна змусила призупинити багато розпочатих минулого року проєктів. Заплановані на 2022-й рік роботи з облаштування території біля міського озера також поки відтермінували, хоча, варіанти для продовження реконструкції шукають постійно.

Разом з тим, в межах можливостей, найбільшу водойму міста готують для відпочинку містян та гостей нашої громади. Сезон купання у водоймах Нововолинської територіальної громади планують відкрити орієнтовно 15 червня.

Сьогодні, 26 травня, комісія з огляду місць масового відпочинку перевірила як триває підготовка озера та пляжу до літнього періоду. Працівники лабораторного центру взяли зразки води та грунту на бактеріологічні та санітарно-хімічні показники безпеки. Такі ж дослідження будуть проводити кожні два тижні протягом літа.

Керівник виробничого управління комунального господарства Олег Голян розповів, що найближчим часом будуть підсипати піском волейбольний та баскетбольний майданчики, фарбувати лавки. До початку сезону відпочинку заплановані роботи завершать.