Триває набір слухачів на заняття з української мови

Курси проводить філологиня, консультант Нововолинського Центру професійного розвитку педагогічних працівників Любов Кравцова. Вона склала програму занять і ретельно готує матеріали для слухачів курсу. На курсі вчать поезію вітчизняних авторів, пишуть тексти, ознайомлюються з правилами української мови, тренуються правильно вимовляти слова та ставити наголоси.

Заняття розраховані на осіб, які приїхали у Нововолинськ з регіонів, де переважно спілкуються російською. Заняття з української мови допоможуть переселенцям вдосконалити знання рідної мови та змістовно і корисно провести вільний час.
Одна група слухачів вже завершила тримісячний курс. Зараз формується нова група. Заняття проводять тричі на тиждень: у понеділок, середу та п’ятницю, о 12:00 у кабінеті №28 Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості (проспект Перемоги, 5А). Запис та додаткова інформація про заняття за тел: +380989537730

До слова, нещодавно Любов Кравцова у якості спікера взяла участь в онлайн-конференції «Перспективи розбудови мережі безкоштовних курсів, розмовних клубів та онлайн-ресурсів з опанування української мови». Пані Любов ділилась власними напрацюваннями, досвідом організації навчального процесу із внутрішньо переміщеними особами. Захід проходив під керівництвом секретаріату уповноваженого з захисту державної мови.