Рішення виконавчого комітету від 21 липня 2022 року № 287 “Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу”

 

Виконавчий  комітет  Нововолинської  міської  ради

Волинської області

Р І Ш Е Н Н Я

 

       21 липня 2022 року                   м. Нововолинськ                                  № 287

 

Про надання згоди на передачу в

оренду комунального майна та

включення до Переліку об’єктів

оренди першого типу

 

Відповідно до статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статті 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 № 157-IX (далі – Закон), пункту 20 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, листа Житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради від 11.07.2022 №213/01-06, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Надати згоду Житлово-комунальному об’єднанню Нововолинської міської ради на передачу в оренду об’єкта комунального майна згідно з додатком до рішення та включення цього об’єкта до Переліку об’єктів оренди першого типу.
  2. Житлово-комунальному об’єднанню:

2.1. Протягом 5 робочих днів з дати отримання рішення прийняти рішення про намір передачі майна в оренду  у формі наказу.

2.2. Внести інформацію про потенційні об’єкти оренди до ЕТС в порядку, передбаченому частиною четвертою статті 6 Закону.

2.3. Здійснити у разі необхідності переоцінку потенційного об’єкта оренди та збільшити балансову вартість майна згідно з результатами оцінки відповідно до правил бухгалтерського обліку до розміщення оголошення про передачу майна в оренду.

2.4. Погодити з управлінням економічної політики зміст оголошення про передачу комунального майна в оренду на аукціоні до моменту його розміщення в ЕТС.

  1. Управлінню економічної політики виконавчого комітету Нововолинської міської ради (Тетяна Корнійчук) оприлюднити інформацію про включення об’єкту оренди до Переліку першого типу на офіційному сайті Нововолинської міської ради.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юлію Лефтер.

 

 

 

Міський голова                                                                                   Борис КАРПУС

 

 

 

Вячеслав Матвіюк 31100

 

 

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету

Нововолинської міської ради

  21 липня 2022 року № 287

 

п/п Тип приміщення Площа, м2 Адреса приміщення Термін оренди
1 нежитлове приміщення 64,5 мкрн. Шахтарський, 31

м. Нововолинськ

до 5 років

 

 

 

 

Керуюча справами виконавчого

комітету Нововолинської міської ради                                   Валентина СТЕПЮК

 

 

 

Вячеслав Матвіюк 31100