У Нововолинську відкрили індустріальний парк

У понеділок, 21 листопада, в Нововолинську відбулося урочисте відкриття першого на Волині індустріального парку «NOVO».

Борис Карпус – Нововолинський міський голова і керівник управляючої компанії Олександр Бондаренко підписали договір про співпрацю та спільно з учасниками заходу заклали капсулу з посланням для нащадків.

У відкритті індустріального парку взяли участь: Денис Кудін, перший заступник міністра економіки України, Іван Лукеря, заступник міністра розвитку громад і територій України, народні депутати Дмитро Кисілевський, Ігор Гузь і В’ячеслав Рубльов, голова обласної ради Григорій Недопад, заступник голови Волинської ОВА Олександр Троханенко, голова районної ради Віктор Хиць, голова Володимирської громади Ігор Пальонка, депутати обласної та міської рад, керівники підприємств і представники ЗМІ.

Індустріальний парк у Нововолинську – це перший в Україні індустріальний парк у форматі експортоорієнтованого food-кластеру. Управляюча компанія ТОВ «Бюро інвестиційних програм» отримала в оренду земельну ділянку площею 20 гектарів з усіма необхідними комунікаціями. Тут будуватимуть підприємства зі сфери переробки риби, виробництва харчової продукції та логістики.