Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022»

Асоціація благодійників України у грудні 2022 року оголосила 16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України «Благодійна Україна-2022». Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України».

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com до 30 квітня 2023 року (включно). До неї також доцільно додати фотографії (не більше 5 шт.), лінки на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу.

Інформація на сайті: https://blagoukraine.org/news/blago_ukraina_2022-1047.html

Конкурсна заявка (Завантажити)