Нововолинськ відвідали представники Міжнародного комітету «Ротарі»

8 червня в місті побували представники Міжнародного комітету «Ротарі». Спільно з міським головою Борисом Карпусом відвідали Нововолинську центральну міську лікарню. У медичний заклад ротарійці передавали обладнання для операційних, відділення екстреної допомоги, травматологію й відділенні фізичної та реабілітаційної медицини.

Оглянули гуртожиток на вулиці Луцькій, 26, де мешкають внутрішньо переміщені особи. Завдяки фінансовій підтримці «Ротарі клубу», там облаштовують санвузли. Побували у гуманітарному штабі «Нововолинськ Help», який акумулює допомогу від іноземних партнерів і спрямовує її для військових, ВПО й потреб громади.

Міський голова подякував: Кзавьє Пако, Президенту міжнародного комітету «Ротарі Франція-Україна», Жану Пьєру Ксенічу, Президенту міжнародного комітету «Ротарі Бельгія-Люксембург-Україна», Паскалю Тансорьє, Губернатору «Ротарі Франція», Катрін Фене, керівниці «Ротарі Париж-Майбутнє», Володимиру Пилипенку, Президенту ГО «Ротарі клуб «Київ-Бальзак» і всім причетним за підтримку та співпрацю.