Ще один виграний проект!

Нововолинська ініціатива «Конкурс проектів для ОСББ – як шлях до енергоефективності», представлена Управлінням економічної політики та інвестицій Нововолинської міської ради, стала переможцем обласного конкурсу проектів 2014 року, – повідомляє сайт Волинської обласної ради.

Реалізація даного проекту запланована на 3-4 декаду 2014 року та передбачає впровадження енергозберігаючих заходів для ОСББ. Загальний фонд конкурсу становитиме 100 тис. грн.

Нагадаємо, управлінням економічної політики та інвестицій у містітакож реалізуються й інші грантові проекти, зокрема по будівництву каналізаційної мережі для обслуговуючого кооперативу «СХІДНА-ОК», у рамках ініціативи «Кожна краплина має значення» Програми розвитку Організації об’єднаних націй та компанії «Кока-кола». Поряд з цим, завдяки участі Нововолинська у проекті «Україна та Грузія в Угоді  мерів» у цьому році у ЗОШ №2 буде встановлений індивідуальний тепловий пункт  та впровадженні інші енергозберігаючі заходи, а також відбудуться Дні сталої енергії.