Професійне навчання учасників антитерористичної операції та Революції Гідності

28.01.2020 року в управлінні соціального захисту населення за сприянням спеціалістів відділу обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці відбулася зустріч з учасниками бойових дій антитерористичної операції та представником Нововолинської автошколи ТСОУ, з метою проходження професійного навчання учасників АТО на водія транспортних засобів категорії „В” та „С” з лютого місяця 2020 року.

У ході зустрічі були обговорені питання щодо оплати та терміну навчання, проходження медичної комісії, графіку навчання.

Професійна адаптація організовується і здійснюється за рахунок коштів державного бюджету суб’єктами освітньої діяльності, що мають право в установленому законодавством порядку на здійснення адаптації.

За рахунок коштів виділених у 2020 році на професійну адаптацію сім учасників АТО виявили бажання пройти професійне навчання та перепідготовку у навчальних закладах, установах (автошколах) за ліцензованими спеціальностями.

Крім того розглядались питання стосовно забезпечення учасників АТО санаторно-курортним лікуванням у 2020 році та проходження психологічної реабілітації учасниками АТО у реабілітаційних установах.

Усім присутнім були надані кваліфіковані роз’яснення щодо піднятих питань спеціалістами управління та автошколи.

Для отримання більш детальної інформації просимо, учасників АТО, звертатися в управління соціального захисту населення за адресою: б-р Шевченка, 7, каб. 319, тел. 31496.