Вчимося жити і працювати в умовах карантину

Від сьогодні, 7 травня 2020 року,  у Нововолинську частково відновлюють роботу агропродовольчі ринки. Частина підприємців відкрили свої торгові місця на ринку в районі СОКу «Шахтар». Є домовленість, щоб витримати безпечну відстань між торговими точками, підприємці відкриватимуть контейнери не всі одночасно, а по черзі через день.

Працює лише один вхід на територію ринку. Адміністрація перевіряє відвідувачам температуру безконтактним термометром, біля кожного контейнера  встановлені захисні екрани та нанесена розмітка.

– Безперечно, не все ідеально, – сказав під час брифінгу із журналістами міський голова Віктор Сапожніков, – ще є моменти, які потрібно налагодити, але будемо докладати зусиль, аби усунути недоліки.

Віктор Борисович повідомив, що частину центрального ринку, де реалізовують агропродовольчу продукцію, також готують до відкриття. І невдовзі там також можна буде придбати необхідне.

– Шановні, нововолинці, дотримуйтесь дистанції, пам’ятайте, що потрібно одягати маски, уникайте скупчень людей, будьте відповідальними та контролюйте один одного на дотримання вимог карантину – звернувся до нововолинців очільник міста.

 

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.