Невтомна праця нововолинських комунальників – запорука ошатного міста

Із настанням весни працівники виробничого управління комунального господарства Нововолинська проводять планові роботи із благоустрою міста. Цьогоріч із міського бюджету виділені кошти на ремонт аварійних опор зовнішнього освітлення міста. Начальник ВУКГ Артем Жигалюк повідомив, що вже закуплено 42 нові опори. У травні розпочинають роботи з їх встановлення. Упродовж літньо-осіннього періоду реконструкцію аварійних опор зовнішнього освітлення у Нововолинську планують завершити.

Артем Жигалюк розповів, що, починаючи з 12 травня, відповідно до єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, у місті почали відновлення дорожньої розмітки.

Працівники виробничого управління комунального господарства працюють також і над озелененням міста.

– За сприятливих погодних умов найближчим часом плануємо висаджувати літні квіти, – зазначив Артем Анатолійович.-Крім того, вже косимо траву на газонах. До цієї роботи задіяні 8 косарів.

Також розпочинаємо підготовчі заходи до відкриття літнього сезону на міському озері.

-Насамперед, необхідно виконати усі вимоги для отримання дозволів від Нововолинського міськрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», Нововолинського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, Нововолинсього міського відділу управління ДСНС України у Волинській області. У планах – благоустрій території довкола нововолинського озера. Відремонтуємо роздягальні, лавки та питні фонтанчики, покосимо траву, завеземо пісок на спортивні та дитячі майданчики, – наголосив Артем Жигалюк.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.