Коронавірус. Нововолинськ: оперативна інформація. 29 травня

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР  не підтверджено жодного  випадку коронавірусної хвороби. Одна людина одужала.

Станом на 10.00 год. 29 травня у Нововолинську зареєстровано 72 випадки захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 50 людей одужали. випадків летальні.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 18 громадян, хворих на коронавірус, з них  6 – жителі  міста, 12 – іногородні:  м. Володимир-Волинський –  3, Вол.-Волинський р-н-3,  Локачинський р-н – 3, Іваничівський р-н – 2, Горохівський р-н – 1.  Зокрема, в  інфекційному відділенні перебуває 16 пацієнтів:  жителів  міста та 11 іногородніх, в реанімаційному – житель міста та 1 іногородній.

Один житель нашого міста, який має коронавірусну хворобу, лікується  в обласній лікарні, а ще 10 отримують лікування амбулаторно.

Усього з підозрою в інфекційному відділенні лікується 7 хворих, з них   – жителі міста,  іногородні (Вол.-Волинський  р-н – 4, Іваничівський р-н – 1).

За увесь період  взято 728 заборів матеріалу  на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу – 10.  Усього зроблено 180 швидких тестів.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.