Коронавірус. Нововолинськ: оперативна інформація. 26 червня

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР  підтверджено три нові випадки коронавірусної хвороби. Чотири людини одужали.

Станом на 10.00 год. 26 червня у Нововолинську зареєстровано 115 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 81 людина одужала. випадків летальні.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікується 19 громадян, хворих на коронавірус: 8 жителів міста і 11 іногородніх (м. Володимир-Волинський- 4,  Вол.-Волинський р-н – 1, Іваничівський р-н – 4, Горохівський р-н – 2). Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 8 жителів міста та 10 іногородніх пацієнтів та у реанімаційному – 1 іногородній хворий.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу,  лікуються в обласній лікарні, а ще 18 отримують лікування амбулаторно.

За увесь період пандемії зроблено 243 швидкі тести і взято 992 забори матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 253 аналізи та методом ІФА G – 80 аналізи.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.