Коронавірус. Нововолинськ: оперативна інформація. 28 червня

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР  підтверджено шість нових випадків коронавірусної хвороби. Одна людина одужала.

Станом на 10.00 год. 28 червня у Нововолинську зареєстровано 123 випадки захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 86 людей одужали. випадків летальні.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікується 19 громадян, хворих на коронавірус: 10 жителів міста і 9 іногородніх (м. Володимир-Волинський- 3,  Вол.-Волинський р-н – 1, Іваничівський р-н – 3, Горохівський р-н – 2). Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 10 жителів міста та 8 іногородніх пацієнтів та у реанімаційному – іногородній хворий.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються в обласній лікарні, а ще 19 отримують лікування амбулаторно.

За увесь період пандемії зроблено 244 швидкі тести і взято 1006 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 253 аналізи та методом ІФА G – 80 аналізів.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.