У Нововолинську опалювальний сезон розпочинається вчасно

Опалювальний сезон 2020-2021 років у Нововолинську та селищі Благодатному розпочинається з 16 жовтня 2020 року. Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Сапожніков. А у Нововолинську центральну міську лікарню  тепло надійде уже завтра, 14 жовтня 2020 року.

Відповідно до розпорядження  міського голови керівнику Нововолинської дільниці Володимир-Волинського відділення ПАТ «Волиньгаз»  доручено забезпечити подачу газу на котельні міста Нововолинська та смт. Благодатне  і  населенню в будинки приватного сектору.

Здійснювати теплопостачання та гаряче водопостачання з дотриманням встановленого порядку в першу чергу дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам, стаціонарному відділенню територіального центру соціального обслуговування населення в селищі Благодатному,- йдеться, зокрема, в розпорядженні.

Управління соціального захисту населення  має провести розрахунок субсидії на опалювальний сезон для громадян, які проживають в будинках зі встановленими лічильниками обліку теплової енергії та громадянам, які проводять оплату за тепло по сезонному тарифу згідно з  інформацією комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго», ТзОВ «Теплопостач» про початок опалювального сезону.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.