Керівники комунальних служб Нововолинська обговорили хід опалювального сезону та підготовки до зимового періоду

Директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Олександр Мотика доповів, що житлові будинки Нововолинська та селища Благодатного, а також заклади соціального обслуговування населення у запланований термін підключені до системи централізованого теплопостачання. За його словами, під час роботи позаштатних ситуацій не виникало, аварійно-диспетчерська служба працює цілодобово. Аварійні ситуації, які інколи виникають, оперативно ліквідовують.

Олександр Мотика наголосив на тому, що чимало споживачів боргують підприємству за послугу теплопостачання, тому із населенням постійно проводять роз’яснювальну роботу.

Радник міського голови Володимир Рожелюк, який вів засідання, нагадав про укладання колективних договорів.

Керівник КП «Нововолинськводоканал» Володимир Озімчук розповів, що протягом 2020 року на підприємстві проведено великий обсяг робіт із оновлення водогонів, проте ще необхідно встановити станцію знезалізнення води, замінити водопровідні труби у будинках.

Артем Жигалюк, директор виробничого управління  комунального господарства зазначив, що  його служба працює у штатному режимі, техніка до зимового періоду готова, реагент для посипання доріг завезений, графіки чергування персоналу складені.

Підсумовуючи, Володимир Рожелюк  наголосив керівникам усіх комунальних служб тримати на контролі питання тарифів та своєчасну виплату заробітної плати.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення