Запрошуємо до перегляду відеоролика про переваги участі в Угоді мерів щодо клімату та енергії

Нововолинськ є учасником Проекту ЄС “Угода мерів Схід”. Одним із завдань цього Проєкту є формування в громадах та серед населення нового способу мислення, націленого на збереження ресурсів, енергії, довкілля та захисту клімату. З цією метою на постійній основі здійснюється система інформаційно-просвітницьких заходів (із найбільш масштабних – щорічні Європейські Тижні Сталої Енергії у всіх містах та громадах-підписантах Угоди мерів), випускаються друковані та онлайн бюлетені, брошури, буклети, порадники тощо.

Нещодавно завдяки зусиллям Команди Проекту на Youtube-каналі було розміщено інформаційно-агітаційний відеоролик про переваги участі у глобальній ініціативі – Угоді мерів щодо клімату та енергії: https://www.youtube.com/watch?v=N_vt70J1vtU&feature=emb_logo
Цей кліп озвучений англійською мовою, проте у ньому є титри українською.На думку команди проєкту, перегляд  кліпу  допоможете громадам, а отже і всій країні змінити ставлення до скінченних ресурсів Землі, навчитися дбайливо ставитися до них та довкілля, а значить – покращити умови і стандарти життя!