Виконком прийняв рішення із майже 30 питань

Засідання новообраного виконкому відбулося сьогодні, 3 грудня 2020 року. Його вів міський голова Борис Карпус.

Рішенням виконкому затверджено протокол засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації: нежитлового приміщення загальною площею 8,8 м кв за адресою: бульвар Шевченка,19. Інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта малої приватизації розміщено на офіційному сайті міської ради.

Члени виконкому дали дозвіл управлінню освіти виконавчого комітету на безоплатну передачу основних засобів виробничому управлінню комунального господарства. Йдеться про скейтмайданчик, який  зараз встановлений у районі ЗОШ №4. Також дали згоду житлово-комунальному об’єднанню на передачу в оренду об’єктів комунального майна  та включення їх до переліку об’єктів оренди першого типу.

Виконком погодив  зміни до інвестиційної програми КП «Нововолинськтеплокомуненерго» на 2020 рік, яка передбачає  продовження робіт, розпочатих у 2019 році на котельні 15-го мікрорайону на вулиці Луцькій, 25-Г, зокрема,  реконструкцію ділянок теплових мереж та капітальний ремонт (заміну котлів та встановлення  конденсаційного економайзера).

У зв’язку з завершенням проєкта «Перший крок у переході на використання відновлюваних джерел енергії у Нововолинську»  рішенням виконкому  комунальне  підприємство «Управління економічної політики та інвестицій» припиняє свою діяльність.  Тому для цього  утворено  ліквідаційну комісію та затверджено її персональний склад, яка має здійснити організаційно-правові заходи.

Виконком затвердив результати конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Також вирішено поновити посвідчення  для безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах на 2021 рік  членам сімей загиблих учасників АТО.

У зв’язку з кадровими змінами, що відбулися на окремих підприємствах, в установах та організаціях внесені зміни у посадовий та персональний склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій . Також поновлено склад комісії з питань захисту прав дитини.

Врахувавши рішення комісії із соціальних питань,  та взявши до уваги звернення громадян, члени виконкому вирішили надали одноразові грошові допомоги 25 громадянам на загальну суму  16 тисяч 100 гривень.

Дев”ять питань стосувалися  правочинів із житлом та соціального захисту прав неповнолітніх.

З усіх інших, які були внесені до порядку денного, прийняті виважені рішення.


Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.