На громадських слуханнях ознайомилися з проектами детальних планів територій

Сьогодні, 10 грудня 2020 року, на громадських слуханнях представили  проєкти детальних планів територій:

– для будівництва та обслуговування будівлі магазину на пр. Перемоги, 16-А;

– для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на  вул. Маяковського, 11  та  на вул. Святого Володимира, 4.

Мешканці та депутати міської ради,  які були присутні на громадських слуханнях, висловили зауваження та пропозиції щодо благоустрою внутріквартальних територій біля вказаних  будинків на  вулицях Маяковського, 11  та  Святого Володимира, 4.

До детальних планів на будівництво адміністративно – побутового корпусу та виробничо-складських приміщень на території підприємства ТОВ «Моделпак» на вул. Перемоги, 1-А  в смт. Благодатне  та  індивідуального (садибного) житлового будинку на вул. Лесі Українки, 11-А   в смт. Благодатне,  зауважень не було.

При розгляді детального плану на будівництво двох індивідуальних (садибних) житлових будинків на місці  4-х квартирного житлового будинку, що підлягає знесенню, на вул. Перемоги, 30 в смт. Благодатне, виявили недостовірні дані щодо згоди всіх власників квартир даного будинку.

Вирішили  дані детальні плани територій винести на розгляд профільної депутатської комісії.

Відтак, якщо депутати приймуть позитивне рішення, питання будуть винесені на сесію міської ради.