Нововолинська міська рада затвердила головний фінансовий документ міської територіальної громади на 2021 рік

Сьогодні, 23 грудня, на третьому пленарному засіданні  позачергової другої сесії міської ради восьмого скликання серед прийнятих майже 60  рішень депутати затвердили бюджет міської територіальної громади на 2021 рік.

Попередньо проєкт кошторису  ухвалили на засіданні виконкому 17 грудня. Також відбулисяі слухання за участю головних розпорядників коштів  та пройшло громадське обговорення головного фінансового документа на 2021 рік.

Доходи і видатки на наступний рік визначені  у  сумі 380 мільйонів 836, 067 тисяч гривень, у тому числі загальний фонд складатиме 365 мільйонів 260 367 тисяч гривень та спеціальний – 15 мільйонів 575  700  тисяч гривень.

Начальниця фінансового управління міськвиконкому Галина Бурочук повідомила, що днями бюджету Нововолинської міської територіальної громади на 2021 рік  скерована  додаткова дотація у сумі 2 мільйонів785 тисяч 830 гривень на  утримання закладів освіти та охорону здоров’я. З них 2, 3 мільйони гривень будуть спрямовані на загальноосвітні заклади, а 500 тисяч гривень – на медицину. Таким чином ці кошти враховані у затвердженій міською радою дохідній і видатковій частині бюджету  Нововолинської міської територіальної громади на 2021 рік.

Галина Бурочук також повідомила про зміни, які внесені до  бюджетної класифікації відповідно до наказу Міністерства фінансів України.

Міська рада затвердила регламент  Нововолинської міської ради восьмого скликання із врахуванням окремих доповнень.

Також затвердили структуру і штати виконавчих органів Нововолинської міської ради восьмого скликання. Загальна чисельність апарату міської ради та її виконавчих органів  затверджена в кількості 164,5 штатних одиниць.

Депутати ухвалили низку галузевих програм, а до деяких  внесли зміни.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.