Попереджають про погіршення погоди на Волині

З 24 по 27 січня у Західних областях України прогнозують погіршення погодних умов.  Не омине негода і Волинь: пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця, місцями снігові замети, товщина снігового покрову може сягати 20 см (І рівень небезпечності, жовтий).

Погодні умови можуть спричинити порушення енергозабезпечення окремих населених пунктів, а також  руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та з міркувань безпеки Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає громадян мінімізувати поїздки у період негоди. У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте в Службу автомобільних доріг у Волинській області, тел. (0332) 78 54 69.

Також перечекати негоду можна на майданчиках для відстою на дорогах державного значення (такі місця на території Волині та всієї України дорожники позначили на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe).

З даними прес-служби САД у Волинській області та гідрометеорологічного центру України