З Днем захисників і захисниць України!

Шановні воїни! Наші захисники! Наші Герої!

14 жовтня для кожного українця надзвичайно важливий день – День захисника України. День відважних і незламних, мужніх і непереможних. Це день тих, завдяки кому ми знаходимося тут, на своїй землі, під своїми синьо-жовтими прапорами, у своїй вільній та незалежній Україні. День тих, хто впродовж століть боронить нашу землю, а у 2014 році захистив Україну від російської агресії й продовжує захищати сьогодні.
Ця війна принесла нам колосальні втрати, а найболючіші з них – це люди, людські життя, життя найкращих синів і доньок нашого народу, які загинули за нашу незалежність, за Україну.
Ми всі вклоняємося нашим воїнам за мирне небо, за спокійний сон в українських містах і селах.
Хочеться наголосити, що сьогоднішній день – це свято не лише чоловіків, а й мужніх і сміливих жінок і дівчат. У лавах захисників на рівні з чоловіками воюють і наші захисниці. Сьогодні ми дякуємо їм! Хоробрим чоловікам і жінкам, хлопцям і дівчатам, усім, хто служить Батьківщині.

Наші захисники, сміливі та згуртовані, продовжують славні традиції козацького війська. Вони люблять і борються за свою Батьківщину, як колись боролися їхні нащадки – вояки Української повстанської армії.

Сьогодні українці відзначають ще одне важливе свято для нашого народу – Покров Пресвятої Богородиці. Усі ми звертаємося до Божої Матері в молитвах і просимо, щоб настав довгоочікуваний мир, просимо її заступництва для українських захисників і всього народу. Міцного здоров’я вам та вашим родинам. Завжди повертайтеся живими й пам’ятайте, що тут, у рідному місті, у рідній громаді, вас з нетерпінням чекають!
Слава українським захисникам! Слава Україні!

З повагою міський голова Борис Карпус.