Рятувальники Володимир-Волинського району підбили підсумки роботи за 2021 рік

 Участь у засіданні взяли міський голова Борис Карпус, очільник Володимир-Волинської ТГ Ігор Пальонка, перший заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Синчук та пожежно-рятувальні підрозділи району.
Начальник Володимир-Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області, підполковник служби цивільного захисту В`ячеслав Процюк, поінформував про результати службової діяльності, зокрема зазначив, за 12 місяців 2021 року у Володимир-Волинському районі виникло 200 пожеж, наслідок яких загинуло 3 людей. Основними причинами виникнення загорянь є необережне поводження з вогнем та коротке замикання електромережі.
Також В`ячеслав Процюк окреслив пріоритетні завдання районного управління ДСНС на 2022 рік.
Очільник Нововолинської громади Борис Карпус подякував надзвичайникам за ефективну роботу та зазначив, міська влада допомагає рятувальникам бути у повній бойовій готовності.
У 2021 році з бюджету громадина потреби 5-ї державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області було виділено 120 тисяч гривень. За ці кошти придбали бойовий одяг, чоботи та пожежні рукава.