У Нововолинському ЦНАПі допомагають оформити заявку на «президентську тисячу»

Фахівці ЦНАП допомагають встановити застосунок Дія, завантажити COVID-сертифікат, оформити та активувати картку «Є-підтримка» для зарахування 1000 гривень за повний курс вакцинації від COVID-19.

Зауважте, отримати кошти на звичайну банківську картку для виплат НЕ МОЖНА. Застосунок Дія встановлюється на смартфон, кнопковий телефон не має потрібного програмного забезпечення.
Оформити картку «Є-підтримка» можна самостійно, виконавши кілька дій:
1. Необхідно оформити спеціальну картку єПідтримка в одному з банків-партнерів. Оформлення картки безоплатне як онлайн, так і офлайн у відділенні банку. Використати вже наявний рахунок неможливо.
2. Завантажте застосунок Дія та авторизуйтесь у ньому.
3. Переконайтесь, що у вас є «зелений» COVID-сертифікат про дві дози вакцинації. Зверніть увагу, що сертифікат, отриманий на порталі Дія, чи паперовий від сімейного лікаря не підходять для отримання виплат. Отримати COVID-сертифікат у застосунку Дія зараз можна як і з ID-карткою, так і з паспортом-книжечкою.
4. Зайдіть у розділ Послуги та виберіть єПідтримку.
5. Виберіть для виплати картку єПідтримка. Очікуйте зарахування коштів від Мінекономіки

Нагадуємо, за ініціативи Президента України, повнолітні громадяни, які вакцинувалися двома дозами вакцини, отримують грошову виплату у розмірі 1000 гривень. За ці кошти можна придбати книжки, відвідати спортзал, театр, музей, піти на концерт, в кіно, купити квитки на проїзд в межах України, придбати лікарські препарати в аптеках (для громадян старших 60 років).