Офіційне повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Проекту рішення Нововолинської міської ради “Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Нововолинської міської територіальної громади”

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта

 (для проектів регуляторних актів органів місцевого самоврядування)

 

Відповідно  до  вимог  Закону  України від 11.09.2003 № 1160-ІV  “Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”,  з метою одержання зауважень  і  пропозицій  від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Нововолинської міської територіальної громади», розроблений управлінням муніципальної варти виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Проект спрямований на покращення умов проживання на території Нововолинської міської територіальної громади та з метою раціонального використання території міста, належного утримання та охорони, створення умов щодо захисту та відновлення сприятливого довкілля, покращення мікроклімату, санітарного очищення, враховуючи важливість поліпшення естетичного вигляду територій Нововолинської міської територіальної громади і передбачає впровадження Правил благоустрою території населених пунктів Нововолинської міської територіальної громади.

Підставою для розробки проекту є Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про благоустрій населених пунктів»,  Типові  Правила  благоустрою території населених пунктів, які  затверджені Наказом Міністерства регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства від 27.11.2017р. №310.

У зв’язку з великим обсягом Правил благоустрою території населених пунктів Нововолинської міської територіальної громади, проект рішення та Правила розміщено у мережі Інтернет, на офіційному сайті Нововолинської міської ради в розділі:

«Документи/Регуляторна політика/Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дати оприлюднення (20.10.2022) на адресу розробника: м. Нововолинськ, Волинська обл., пр. Дружби, 27, каб. №214, електронна адреса – municipalnavarta@nov-rada.gov.ua, контактний телефон – 067-8819778.