У Нововолинську ділилися досвідом створення індустріального парку


Днями у Нововолинську з робочим візитом побував заступник директора департаменту економічної політики, начальник відділу інвестиційної політики Луцької міської ради Сергій Омельчук.
Заступниця Нововолинського міського голови Юлія Лефтер разом із фахівцями управління економічної політики поділилися досвідом створення та реєстрації індустріального парку “Нововолинськ”. З луцьким гостем спілкувалися також про досвід проведення конкурсу з вибору керуючої компанії.

Нагадуємо, що на початку жовтня міський голова Борис Карпус підписав договір з керівником ТОВ “ІКК “Бюро Інвестиційних Програм” Олександром Бондаренком. Відповідно до угоди, індустріальний парк «Нововолинськ» буде функціонувати у форматі фуд-кластеру. Це дасть можливість розвивати харчову промисловість та забезпечити мешканців громади робочими місцями.
Для власників підприємств, які будуть запускати бізнес на території індустріального парку передбачені економічні стимули: 0% податку на прибуток на 10 років; звільнення від імпортного ПДВ і мита при імпорті нового обладнання.