На черговому засіданні виконавчого комітету розглянули 11 питань порядку денного

19 січня на черговому засіданні виконавчого комітету заслухали звіт начальниці фінансового управління Галини Бурочук про підсумки виконання бюджету Нововолинської міської територіальної громади за 2022 рік.

Попри воєнний стан в Україні, вдалося виконати бюджет на 104,8% до затверджених річних бюджетних призначень. Бюджет громади у 2022-му році склав 475626,1 тис. грн.
Дотація з державного бюджету надійшла у повному обсязі. Вона становить 44570,9 тис. грн. Субвенції з державного та обласного бюджетів склали 107160,4 тис. грн.
Міський голова Борис Карпус подякував фізичним особам-підприємцям та підприємствам, які вправно сплачували податки протягом року. Завдяки відповідальному бізнесу в бюджет громади надійшло власних доходів 289400,4 тис. грн.
Виконання бюджету дало можливість виплачувати заробітну плату працівникам бюджетної галузі, вчасно здійснювати соціальні виплати, розраховуватися за енергоносії, забезпечувати функціонування господарства міста.
Загалом опрацювали 11 питань порядку денного.
Зокрема, відповідно до рішення виконкому, почесні донори України, які мешкають у Нововолинській громаді, зможуть безоплатно отримувати послуги зубопротезування.
Кілька питань порядку денного стосувалися організації діяльності комісій при виконавчому комітеті, житлових, соціальних та майнових питань.

З усіма рішеннями можна ознайомитися на сайті міської ради у вкладці «Рішення виконавчого комітету».