Міський голова провів пресконференцію і привітав журналістів з професійним святом

У вівторок, 6 червня, міський голова Борис Карпус провів традиційну пресконференцію для місцевих ЗМІ.Перед її початком хвилиною мовчання вшанували пам’ять журналістів, які загинули під час повномасштабної війни в Україні.

Борис Карпус привітав працівників місцевих видань з професійним святом – Днем журналіста України. Подякував їм за щоденну роботу й за якісне інформування мешканців.

Головні теми пресконференції:

Допомога військовим: на крайній сесії міської ради виділили 11 мільйонів гривень на облаштування контрольних пунктів спостереження на Волині. Загалом у 2023 році з бюджету Нововолинської ТГ уже виділили майже 25 мільйонів гривень для допомоги військовим.

У Нововолинську тривають ямкові ремонти дворів. Далі на мікрорайоні Шахтарському будуть облаштовувати нові сміттєві майданчики та нові баки. Також придбали третій сучасний сміттєвоз.

Продовжується робота з пониження бордюр. Міський голова відзначив, що в процесі враховують думку громадськості, особливо людей з інвалідністю і мам з дітьми у візочках.

Нові автобуси нарешті виїхали на маршрути «двійки» і «шістки».

У Нововолинській міській раді два нових депутати Юлія Буденчук і Віктор Марчак. Секретарем ради стала депутатка Надія Жук.

Успішно працює «Університет вільного часу». Багато учасників уже беруть участь у заняттях, курсах і поїздках. Запрошую охочих долучитися, телефонуйте керівниці проєкту Ларисі Жилі: 0679270543.

ФК «Шахтар-Нововолинськ» здобув перемогу на виїзді над командою ФЦ «Ковель». Остання гра сезону відбудеться у неділю, 11 червня, на стадіоні СОК «Шахтар» з командою Любомля.

З нагоди Дня захисту прав дітей на стадіоні вперше відбулася спортивна подія за участі діток з інвалідністю. Борис Карпус подякував організаторам і висловив сподівання, що захід буде традиційним.

У ліцеях громади запрацювали літні пришкільні табори. Цьогоріч залучено близько 1200 школярів.